Wednesday, September 14, 2011

aNTARA KAMI


Assalam, kali nie saya nak kongsi cite pasal my UNI Pren..

kalo nk diikot kan, sejarah pertemuan kami mmg unik (bg aku ler, tak taw ler pandangn org len cmne...)

disebabkan saya nie tak sker sejarah...so better tak yah cite pasal sejarah kami...(poyos jer..super tak yah ckp kn2???)

per yg aku leh kongsi gan korg, kami mule rapat started thn lps kot (2010)...enth ler...aku pon tak sure about that...em, kami still kwn rapat sjak dari pertemuan dulu...(cam bercinte jer kan??)

dlm byk2 pic dlm hp+laptop...pic nie, satu2 nyer yg ade pic kami berlima... 

3 Pengomen Handalan:

Anonymous said...

erm....

mira maisara said...

yg wane pink tu comel kot

cahya penyayang said...

hohohohoho...ad org xstuju 2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...